Aktuális
Naptár
 
  Magunkról
Elérhetőségeink
• Adatkezelési tájékoztató
 
  Természetgyógyász
  képzés
• Választható szakok
• Alternatív mozgás és
masszázsterápia
• Fülakupunktúrás
addiktológus képzés
• Fitoterápia

  Grafológus Tanácsadó
  képzés
  Spirituális Életvezetési
  Terapeuta képzés

  Esti iskolai képzések
• Általános ismertető
 
Gyógynövényismeret tanf.
Kronobiológia tanfolyam
Tarot alaptanfolyam
 
  Egyéb képzések
• Transzlégzés tanfolyam

  Rendezvényeink
Tibeti hangtál meditáció
 
  Kezeléseink
Elektroszmogmérés
 
  Érdekességek
 
 
  Galéria
Életképek
Videók
 
  Áraink
 

ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

"MEGOLDÁS TERÁPIA"

Életvitelt segítő,
döntési és konfliktus helyzetet megoldó egyéni tanácsadás

időpontegyeztetés: 06-20/9732-971

 

 

 

 

 

 


A MEGOLDÁS közelebb van hozzád, mint gondolnád!

Add meg magadnak a lehetőséget, hogy felismerd a MEGOLDÁSOKAT!

 

 
Szabó Zsolt grafológus-kineziológus

Szabó Zsolt grafológus, kineziológus, életvezetési terapeuta vagyok. Egyéni konzultációra (integrál-terápiára) várom mindazokat, akik úgy érzik, hogy megrekedtek jelenlegi élethelyzetükben, nem találják a számukra megfelelő utat, párkapcsolati nehézségekkel küzdenek, vagy egészen egyszerűen csak „nem érzik jól magukat a bőrükben” és nem tudják megfejteni ennek az állapotnak az okát.

A személyes konzultáció helye: Metamorf Sziget Központ - Győr, Jereváni u. 42. / 1. emelet
Időpont kérése telefonos bejelentkezés alapján: 06-20/9732-97


 
 
 

Kineziológia Győr

Az integrál-terápia egy olyan módszer, amely ötvözi a klasszikus kineziológia (One Brain) technikáját a kronobiológia, az NLP és a spirituális tanok rendszerével. A többféle terület metszéspontjában az Ember, a Lélek áll, amelynek megsegítése, a továbblépés lehetőségének megtalálása a cél.

A hagyományos kineziológiai stresszoldás célja és lényege, hogy az átélt traumák, negatív szituációk emlékének érzelmi blokkjait feloldva stresszmentes állapotot érjen el, így biztosítva a probléma átgondolásához szükséges nyugodt belső körülményeket.

A stressz – a legegyszerűbb megfogalmazásban – nem más, mint a szervezet fiziológiai válasza a vélt vagy valós fenyegetettségre. „Ez az alkalmazkodást segítő folyamat a testben zajlik – írja Buda László pszichiáter, a SzomatoDráma megalkotója egyik könyvében –, és bizonyos mértékig ezt észleljük is: testérzetek, érzelmek gondolatok kísérhetik. Attól kezdve válik mindez problémává, ha eltúlzott reakciót adunk egy helyzetre, vagy a veszély elmúltával is fennmarad a készenléti feszültség. És – ha körbenézünk – szinte mindenkinél probléma a stressz valamilyen formában.”

Munkám során sok esetben tapasztaltam, hogy a trauma, a negatív szituáció, az akadály megértéséhez és a stressz feloldásához nem elegendő a hagyományos kineziológiai stresszoldó módszer, hanem más területek segítségére is szükség van, ha szeretnénk igazi, tartós megoldást találni a kialakult helyzetre. Hosszan kísérletezés és próbálkozás után született meg a mára már jól működő integrál-terápia technikája.

 

Sokan megijednek és idegenkednek a terápia elnevezéstől, pedig csupán arról van szó, hogy nem minden esetben sikerül a kialakult problémás helyzetet egy kezeléssel feloldani.

Buda László egy könyvében így ír a hatékony terápiáról:

amikor az ember elakadva érzi magát az életben, és valami azt súgja neki, hogy ezzel most nem fog egyedül boldogulni, akkor arra van szükség, hogy találjon egy helyt, ahol biztonságban van, ahol nem akarják a „jó útra” terelni, hanem új választási lehetőségeket kínálnak neki.”


Ezt a szemléletmódot képviselem, amikor életvezetési terapeutaként dolgozom.

 

Miért ez az elnevezés?

A MEGOLDÁS terápia, azaz az Integrál-terápia módszere a problémák okainak felismerésére és megoldására törekszik.

Feleslegesen nem "utazunk" a múltba (fiatalkor, gyermekkor, magzati kor és előző életek), hiszen a tapasztalat szerint a jelenben keletkező problémás helyzetek megoldását sokszor gátolja a múltban elszenvedett sérelmek, lelki fájdalmak felidézése, újraélése. Ennek elkerülése érdekében alkalmazom a kronobiológiai és/vagy grafológiai gyorselemzést, amelynek segítségével nagyon rövid idő alatt (10-15 perc) feltárhatóak a kliens alapvető, a kialakult problémás helyzettel, annak megoldásával összefüggő adottságai, tulajdonságai.

 

A MEGOLDÁS terápia (tanácsadás) menete

 • kronobiológiai és/vagy grafológiai gyorselemzéssel megállapítjuk, melyek azon tulajdonságaid, amik gátolják, illetve segíthetik problémás helyezeted megoldását

 • izomteszt (a sejt szinten tárolt információk) segítségével meghatározzuk melyek a jelenleg leginkább rád jellemző visszahúzó, gátló lelkiállapotok, érzelmi státuszok

 • az ún. „gyógyító beszélgetés” során megkeressük a problémád megoldásához vezető lehetséges utakat.

 • természetesen ha szükséges valamelyik stresszoldó módszerrel (kineziológiai stresszoldás, metamorf kezelés) oldjuk a benned felhalmozódott félelmet, feszültséget.


A MEGOLDÁS terápia jellemzően 1-3 konzultációból álló módszer, amely alkalmanként 1-1,5 órát vesz igénybe. Az esetek nagy részén elegendő egy konzultáció a MEGÉRTÉSHEZ és a MEGOLDÁS felismeréséhez, azonban mélyebben gyökerező problémák esetében még 1-2 találkozóra szükség lehet.

 

Alkalmazott módszerek:

    • grafológiai gyorselemzés
    • kronobiológiai jellemrajz
    • nlp-s alaptechnikák
    • életvezetési tanácsadás
    • stresszoldó technikák (kineziológiai oldás, metamorf kezelés) - ha szükséges
    • meditáció - ha szükséges

 

Gyere el és induljunk el együtt a MEGOLDÁSHOZ vezető úton !

 

Ha kérdésed van, kérlek, írd meg!

 

 

A kineziológusi végzettségemet igazoló oklevelek:
/a képekre kattintva felnagyítva lesz látható)

Kineziológia
I. tanfolyam
Kineziológia
II. tanfolyam
Kineziológia
III. tanfolyam
Kineziológia
IV. tanfolyam

 

   

 

 

 

 

 

   
©copyright www.metamorfsziget.hu ¡ Kérdése, véleménye van? Kérem, írja meg: info (kukac) metamorfsziget (pont) hu