Aktuális
Képzési naptár
 
  Magunkról
Elérhetőségeink
• Adatkezelési tájékoztató
 
  Természetgyógyász
  képzés
Alapmodulok
• Egészségügyi modul
• Természetgyógyászati mod.
Életmódtábor
• Alternatív mozgás és
masszázsterápia
• Fülakupunktúrás
addiktológus képzés
• Fitoterápia

  Grafológus Tanácsadó
  képzés
• távoktatásos képzés 2020.
• távoktatásos képzés 2021.
  Spirituális Életvezetési
  Tanácsadó / Terapeuta
  képzés
• Életvezetési tanácsadó tanf
• Életvezetési terapeuta tanf.
• Kiegészítő képzés

  Bach-virágeszenciás
  Tanácsadó képzés
• Bach-virágeszenciás
Tanácsadó képzés 2022.
 
  Esti iskolai képzések
• Általános ismertető
Indiai fejmasszázs tanf.
tantermi képzés
Lélekringatás tanfolyam
tantermi képzés
Metamorf masszás tanf.
tantermi képzés
Moxa, köpöly tanfolyam
tantermi képzés
Szeretetmasszázs tanf.
tantermi képzés
Talpcsakra masszázs tanf.
tantermi képzés
Talpmasszázs tanfolyam
tantermi képzés
• Kínai egészségmegőrző
módszerek otthon
tantermi képzés
• Thai kéz- és talpmasszázs
tantermi képzés
 
Bach-virágeszencia tanf.
távoktatás
Gyógynövényismeret tanf.
tantermi képzés
Kronobiológia tanfolyam
tantermi képzés
Kronobiológia tanfolyam
távoktatás
Radiesztézia tanfolyam
tantermi képzés
Tarot alaptanfolyam
tantermi képzés
Tarot alaptanfolyam
távoktatás
Tarot haladó tanfolyam
tantermi képzés
 
  Hétvégi képzések
• Akupresszúra otthon tanf.
• Radiesztézia tanfolyam
• Numerológia tanfolyam
• Svédmasszázs tanfolyam
• Transzlégzés tanfolyam

  Táborok
Életmódtábor
 
  Rendezvényeink
Tibeti hangtál meditáció
 
  Szolgáltatások
Elektroszmogmérés
 
  Galéria
Életképek
Videók
 
  Áraink
 
Spirituális Életvezetési Terapeuta képzés

SPIRITUÁLIS ÉLETVEZETÉSI TERAPEUTA

KIEGÉSZÍTŐ TÁVOKTATÁSOS KÉPZÉS

/9 témakör - 9 lecke - 9 héten keresztül/

Kezdés: 2022. október 10.


A Spirituális Életvezetési Terapeuta KIEGÉSZÍTŐ képzés célja, hogy a Spirituális Életvezetési TANÁCSADÓ távoktatásos képzést teljesítők részére a fennmaradt 9 témakör elsajátításával a teljes képzés elérhetővé tegye.

A képzés során - a TANÁCSADÓ képzésben nem szereplő - 9 témakörben (leckében) kiegészítjük, elmélyítjük hallgatóink eddig megszerzett tanácsadási ismereteit a hatékonyabb segítői munka érdekében.

A leckéket (a 9 témakört) hetente, hétfői napokon tesszük elérhetővé távoktatási rendszerünkben, amelyhez a korábban megkapott egyéni felhasználó névvel és egyedi jelszóval tudnak hallgatóink csatlakozni.

Hasonlóan az eddigiekhez, a leckék oktatóvideókat és pdf formátumban letölthető segédanyagokat tartalmaznak. Az oktatóvideók a megjelenéstől számítva bármikor és bármennyiszer megnézhetőek, így biztosítva a hallgatók számára a könnyebb ismeretanyag elsajátítást és az ismétlés lehetőségét.A Spirituális Életvezetési Terapeuta képzés elvégzését igazoló Tanúsítvány megszerzéséhez szükséges:
  • a távoktatási rendszerben biztosított 9 témakör (a kiegészítő képzés tananyagának) elsajátítása
  • kettő rövid esettanulmány elkészítése, valamint, ha még nem teljesítette, akkor
  • a négynapos Életvezetési-Önismereti táborban való részvétel.

/Abban az esetben ha nem szükséges számodra a tanfolyam elvégzését igazoló Tanúsítvány, mivel a tanfolyam tananyagát csupán önmagad fejlesztésére szeretnéd felhasználni,, akkor természetesen sem az esettanulmány, sem a négynapos tábor nem kötelező számodra./


Tanúsítvány:
A képzés sikeres elvégzése után a hallgatók „Spirituális Életvezetési Terapeuta” megnevezésű kétnyelvű (magyar-angol) Tanúsítványt kapnak.

A tanúsítvány igazolja, hogy tulajdonosa pszichésen egészséges emberekkel probléma-, illetve konfliktusfeltáró és megoldó céllal tanácsadást folytathat.

A jelenlegi jogszabályok alapján a tanfolyamot végzett hallgatók a 960901 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat hivatalos tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki.

 

 

 

Esettanulmány:
A Tanúsítvány megszerzéséhez szükséges kettő esettanulmányt - a képzés során, az oktatóvideókban elhangzó instrukciók alapján - .a tanfolyam befejezését követően kell önállóan elkészíteni és a képzést befejezően, legkésőbb 2023. április 10-ig elektronikus úton iskolánknak eljuttatni.

 

 

A Kiegészítő távoktatásos képzést ajánljuk mindazoknak:

- akik szeretnék a teljes képzési anyagot megismerni, elsajátítani a mélyebb segítői munkához
- akik praktizáló természetgyógyászként szeretnék elsajátítani a hatékony tanácsadási ismereteket
- akik szeretnék megérteni, mi vezérli az emberek gondolkodását és viselkedését
- akik szeretnének másokon segíteni
- akik munkájuk során emberekkel foglalkoznak és hatékonyabb támogatást akarnak nyújtani.

 

A tanfolyam kezdése: 2022. október 10. hétfő

A tanfolyam időtartama: 2022. október 10-tól december 3-ig

A Kiegészítő képzés díja: 50.000 Ft, amely fizethető kettő részletben is.

 

A részletfizetés az alábbiak szerint történik:

1. részlet (tanfolyam):
  25 000 Ft /2022. október 3-ig/
2. részlet (tanfolyam):
  25 000 Ft /2022. november 15-ig/

 

 

 
A KIEGÉSZÍTŐ KÉPZÉS TEMATIKÁJA


1.
lecke
elérhető: 2022. október 10-től
    Spirituális "anatómia" - spirituális alapismeretek
A témakör során megismerkedünk a spiritualitás fogalmával, megvizsgáljuk az öt érzékszerven túli valóságunkat (aura, étertestek, csakrák, stb.), valamint elmélkedünk olyan, a hétköznapi életben gyakran hallható, illetve megjelenő fogalmakon, mint az idő, a hit, a sors, a reinkarnáció, a karma törvénye, a sorsszerűség, stb. Azért nagyon fontos ezeket a fogalmakat részletesebben is megtárgyalni, hiszen sok esetben a sztressz hatására hajlamosak vagyunk "kiadni" kezünkből az irányítást és "rábízni" magunkat a Sorsra ahelyett, hogy megvizsgálnánk az adott szituációt és döntéseket hoznánk a kijutás, a fejlődés, a változás érdekében.
     
2.
lecke
elérhető: 2022. október 17-től
    "Tükör a lelkedhez" - bevezetés a kronobiológiába
A kronobiológia "tudománya" abból a megfigyelésből indul ki, hogy a születésünkkor a Földön meglévő energetikai rendszer nagymértékben befolyásolja személyiségünket. Éppen ezért a szakemberek összeállítottak egy vizsgálati módszert, amely a születési dátum alapján működik és megmutatja az illető személy fizikai, érzelmi, valamint intellektuális temperamentumát. Mivel a módszer kiválóan alkalmazható a tanácsadói munka során, így ebben a leckében elsajátítjuk a gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit.
     
3.
lecke
elérhető: 2022. október 21-től
    Az erőszakmentes(együttműködő) kommunikáció alapjai
Az erőszakmentes kommunikáció vagy együttműködő kommunikáció (EMK) Marshall Rosenberg amerikai pszichiáter–pszichológus által kifejlesztett módszer, amelynek célja, hogy az emberek nagyobb együttérzéssel és világosabban (kevesebb félreértéssel) tudjanak kommunikálni egymással. A lecke során megismerkedünk a módszer ellméletéti hátterével és elsajátítjuk a gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit.
     
4.
lecke
elérhető: 2022. október 28-tól
    Egymásra hangolva - szeretetnyelv a mindennapokban + a jól működő párkapcsolat 7 alapelve
Gary Chapman - a szeretetnyelv kidolgozója - család- és párterapeutaként arra a felismerésre jutott, hogy a szeretetet ugyanúgy tanuljuk, mint az anyanyelvünket, és a szeretetközlés alapvetően ötféle kommunikációs csatornán keresztül történik: elismerő szavak, minőségi idő, ajándékozás, szívességek és testi érintés. A lecke során megvizsgáljuk a módszer elméleti hátterét, valamint elsajátítjuk a gyakorlati alklmazását. A téma lezárásaként pedig megismerkedünk a jól működő párkapcsolat 7 alapelvével.
     
5.
lecke
elérhető: 2022. november 7-től
    Gyermek- és felnőttrajzelemzés a tanácsadásban 1. rész - gyerekrajzok + fateszt
A rajz, hasonlóan az íráshoz, egyedi produktuma az embernek. Árulkodik készítőjének hangulatáról, szociális kapcsolatairól, a világban való elhelyezkedéséről ugyanúgy, mint a környezetéről alkotott gondolatairól, nézeteiről. A témakör első részében megismerkedünk a leggyakrabban alkalmazott gyerekrajz tesztekkel és értelmezésükkel, valamint az ún. fateszt elkészítésével ée elemzésével.
     
6.
lecke
elérhető: 2022. november 14-től
    Gyermek- és felnőttrajzelemzés a tanácsadásban 2. rész - felnőtt rajztesztek
A rajzelemzési témakör második részében a felnőttek rajzára, illetve elemzésére helyezzük a hangsúlyt. Természetesen felnőtt emberekkel sokkal nehezebb a tanácsadási munka során "rajzoltatni", azonban a leckében bemutatásra kerülő rajztesztek nem igényelnek semmilyen rajztudást, hiszen csak körök és egyenes vonalak segítségével történik az ábrázolás.
     
7.
lecke
elérhető: 2022. november 21-től
    Konfliktuskezelés a hétköznapokban
A nézeteltérések, véleménykülönbségek, a konfliktusok lépten nyomon átszövik életünket, és megoldásuk a legtöbb ember számára nagy kihívást jelent. Éppen ezért a lecke során megismerkedünk a konfliktus fogalmával, a sztereotípiák kialakulásával, konfliktus megelőző módszerekkel, a konfliktusok kialakulásának folyamatával, konfliktusmegoldó módszerekkel, valamint az ún. "hat gondolkodó kalap" gyakorlati alkalmazásával.
     
8.
lecke
elérhető: 2022. november 28-tól
    Bach-virágeszenciák a tanácsadásban
A Bach-virágterápia a lélek betegségeinek szelíd gyógymódja. A dr. Edward Bach által kifejlesztetett módszer hatékony segítséget ad krízisben lévő emberek segítésére, hiszen a konfliktus, a hátráltató helyzet által keletkezett negatív érzelmeket, félelmeket tudjuk vele csökkenteni, kezelni. A lecke sorám megismerkedünk a dr. BAch által hét csoportba sorolt a 38 féle virágeszencia hatásmechanizmusával, alkalmazásuknak gyakorlati lehetőségeivel.
     
9.
lecke
elérhető: 2022. december 3-tól
    Tanácsadási alapismeretek 2. rész
A tanácsadási alapismeretek második leckéjében folytatjuk a tanulmányainkat a témakörből és megismerkedünk az NLP (Neurolingvisztikus Programozás) területén alkalmazott ún. hatékony célkitűzés módszerével, valamint a megismerést, illetve a tanácsadást segítő tesztekkel és gyakorlati alkalmazásuknak lehetőségeivel.

 

Bővebb információ a képzésről:

Telefon: +36-20/9732-971 - munkanapokon 8.00-17.00 óra között

Email: info@metamorfsziget.hu
facebook/metamorfsziget


/Az online jelentkezés lap mobiltelefonról és tabletről nem minden esetben küldhető el zökkenőmentesen,
ezért azt kérjük, hogy számítógépről vagy laptopról tegyék meg jelentkezésüket a képzésre./

 

 

   
©copyright www.metamorfsziget.hu ¡ Kérdése, véleménye van? Kérem, írja meg: info (kukac) metamorfsziget (pont) hu