Aktuális
Naptár
 
  Magunkról
Elérhetőségeink
• Adatkezelési tájékoztató
 
  Természetgyógyász
  képzés
• Választható szakok
• Alternatív mozgás és
masszázsterápia
• Fülakupunktúrás
addiktológus képzés
• Fitoterápia

  Grafológus Tanácsadó
  képzés
  Spirituális Életvezetési
  Terapeuta képzés

  Esti iskolai képzések
• Általános ismertető
 
Gyógynövényismeret tanf.
Kronobiológia tanfolyam
Tarot alaptanfolyam
 
  Egyéb képzések
• Numerológia tanfolyam
• Svédmasszázs tanfolyam
• Transzlégzés tanfolyam

  Rendezvényeink
Tibeti hangtál meditáció
 
  Kezeléseink
Elektroszmogmérés
 
  Érdekességek
 
 
  Galéria
Életképek
Videók
 
  Áraink
 
Spirituális Életvezetési Terapeuta képzés Győr


SPIRITUÁLIS ÉLETVEZETÉSI TERAPEUTA
"MESTERI" KÉPZÉS

III. MODUL

Kezdési időpont - 2020. szeptember

Egészségügyi dolgozók és természetgyógyász végzettséggel rendelkezők részére 20 % kedvezményt biztosítunk!

 

A Spirituális Életvezetési terapeuta képzés III. modulja azok számára elérhető, akik iskolánkban az I. és/vagy II. modult már elvégezték, tehát rendelkeznek már az életvezetési tanácsadás területén a III. modulban ismertetésre kerülő módszerek elsajátításához szükséges alapismeretekkel.

Meggyőződésünk szerint a spirituális élet nem más, mint maga az ÉLET, hiszen a szellem, a lélek és a test hármas egysége alkotja az embert. Napjaink tanítása az anyagról – az anyagiasságról – szól, mellőzve mindent, ami belső világunkkal, lelkünkkel foglalkozik. Pedig ma már azt is tudjunk, hogy betegségeink jelentős részében lelki gondjaink jelennek meg kiváltó okként, és mégsem foglalkozunk eleget szellemünkkel és lelkünkkel, csupán testünknek szentelünk figyelmet. Éppen ezért ebben a modulban olyan témákkal, technikákkal és módszerekkel várjuk az érdeklődőket, amelyeket az oktatás során elsajátítva a hétköznapi életükben képesek hasznosítani.

A spirituális életvezetési terapeuta tanfolyam célja, hogy olyan szakembereket képezzen, akik birtokába kerülnek azon alapvető tudásnak, amellyel a testi valóságon túlmutatva képessé válnak a szellem, a lélek, az IGAZ EMBER felismerésére, meghallgatására és segítésére.

A képzés, amelyen tehát az I. és/vagy a II. modult végzett hallgatóink vehetnek részt, 7 hétvégi (szombat-vasárnap), összesen 105 (+4 óra vizsga)  órás elfoglaltsággal járó tanfolyam.

A minőségi, hatékony gyakorlati tudás megszerzése érdekében a tanfolyami létszám max. 6 fő.

Oklevél:
A tanfolyam sikeres elvégzése után a hallgatók » Spirituális Életvezetési Terapeuta "Mesteri" « megnevezésű kétnyelvű (angol-magyar) oklevelet kapnak.
Az oklevél tanúsítja, hogy tulajdonosa pszichésen egészséges emberekkel probléma-, illetve konfliktusfeltáró és megoldó céllal tanácsadást folytathat.
A jelenlegi jogszabályok alapján a tanfolyamot végzett hallgatók a 960901 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat hivatalos tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki.


A Spirituális életvezetési terapeuta tanfolyamot ajánljuk mindazoknak:

- akik szeretnék megérteni, mi vezérli az emberek gondolkodását és viselkedését
- akik szeretnének másokon segíteni
- akik munkájuk során emberekkel foglalkoznak és hatékonyabb támogatást akarnak nyújtani
- akik szeretnék mélyebben megismerni az emberi lélek működését.

A képzés kezdési időpontja: 2020. szeptember (szombat-vasárnapi napokon)
A képzés helyszíne: METAMORF SZIGET - Személyiségfejlesztő és Egészségmegőrző Központ (Győr, Jereváni u. 42.)
Részvételi díj: 119 000 Ft, amely fizethető egy összegben vagy részletekben is (17 000 Ft/hó) + 10 000 Ft vizsgadíj

előleg:
  10 000 Ft /tanfolyamra jelentkezéskor/
1. részlet:
  25 000 Ft /előre meghirdetett időpontban/
2. részlet:
  28 000 Ft /előre meghirdetett időpontban/
3. részlet:
  28 000 Ft /előre meghirdetett időpontban/
4. részlet:
  28 000 Ft /előre meghirdetett időpontban/
vizsgadíj:
  10 000 Ft /a vizsganapon)

Egészségügyi dolgozóknak és természetgyógyász végzettséggel rendelkezőknek 20 % kedvezményt biztosítunk!

A tanfolyamra történt jelentkezést követően 10 000 Ft előleg befizetése (átutalása) kötelező!
Az előleg természetesen beszámít a tanfolyam díjába. Az előleg befizetésével véglegesedik a tanfolyamra történő jelentkezés.

/A befizetett tanfolyami előleget a hallgató lemondása esetén nem áll módunkban visszafizetni. Azonban, ha a képző intézmény áll el a tanfolyam lebonyolításától, a befizetett teljes előleg visszatérítésre kerül./

 

TERVEZETT OKTATÁSI NAPOK

 
Az erőszakmentes kommunikáció alapjai
 
Stresszoldó technikák I. - Lélekringatás
 
Egymásra hangolva – Szeretetnyelv a mindennapi életben
 
Stresszoldó technikák II. - Tradicionális keleti relaxációs fejmasszázs
 
Bevezetés a paramedikus radiesztéziába
 
"Tükör a lelkedhez" - Bevezetés a kronobiológiába
 
Természetes házi gyógyító praktikák
 
Meseterápia felnőtteknek
 
Csikung - Mozgással a stresszmentes életért
 
A változás te magad légy - avagy Bevezetés az NLP világába
 
Bevezetés a tudatos táplálkozás világába
 
"A halhatatlan élet" - Spirituális pszichológia
 
Stresszoldó technikák III. - Szeretetmasszázs
 
"Benső iránytű" - avagy Kiút keresés a mindennapi krízisekből
 
Írásbeli-gyakorlati vizsga

 

TANFOLYAMI TEMATIKA RÉSZLETES LEÍRÁSA

 

- Az erőszakmentes kommunikáció alapjai
/1 nap/
 

Az erőszakmentes kommunikációról szóló tanfolyami nap elvezeti a résztvevőket a konfliktusmentes beszélgetés megvalósításához. Szó lesz többek között azon alapelvekről, amelyekre az EMK módszere épül, az ún. „sakál” és „zsiráf” gondolkodásmódról és nyelvről. Szituációs játékokon keresztül sajátítjuk el az erőszakmentes kommunikáció négy lépését: a megfigyelés, az érzés, a szükségletek és a kérés megvalósíthatóságát a mindennapi gyakorlatban, valamint ismertetésre kerül a belső hajtóerőnk, a motivációk jobb megértését nyújtó, a hétköznapokban is használható felismerési módszere.

 

- Egymásra hangolva - Szeretetnyelv a mindennapi életben
/1 nap/
 

Nagyon gyakran történik meg a kapcsolatokban, hogy az egyik fél beszél valamilyen szeretetnyelvet, és a társa is beszél valamilyet. Az egyik a maga nyelvén szereti őt, de ő ezt nem érti meg, mivel ő a maga nyelvén várja el, hogy szeressék. A Gary Chapman által „megalkotott” öt szeretetnyelvet ismerik meg a hallgatók az oktatási nap során, különös hangsúlyt fektetve ezek alkalmazásának lehetőségeire, illetve a helytelen használat okozta „károk” enyhítésére.

 

- "Tükör a lelkedhez" - Bevezetés a kronobiológiába
/1 nap/
 

Közismert, hogy az élő szervezetek az egysejtű lényektől a soksejtű szervezetekig, érzékelik és mérik az időt, különbözőképpen reagálnak annak változásaira. Élettevékenységüket összehangolják a belső és külső ritmikus változásokkal. E jelenségek rendszerezése, tanulmányozása, magyarázata és gyakorlati felhasználása a tárgya a biológia azon ágának, amely önálló tudományággá különült el, időbiológia (kronobiológia) néven. A tanfolyami nap során a résztvevők megismerkednek a bioritmus fogalmával és jelentésével, a kronobiológia felhasználási területeivel, a számítás módjával, a fizikai, érzelmi és szellemi jellemzőkkel. A gyorsabb és pontosabb elemzéskészítés érdekében minden hallgató egy 42 oldalas részletes jegyzetet, valamint a számításokat megkönnyítő számítógépes programot kap ingyenesen.

 

- Bevezetés a tudatos táplálkozás világába
/1 nap/
 

A tudatos táplálkozásnak komoly megelőző, egészségvédő szerepe van. A statisztikák szerint korunk megbetegedéseinek legalább 50 %-a visszaszorítható volna helyes étrenddel, de a betegségek akár 85%-a összefügghet valamilyen módon az étrenddel bevitt anyagokkal. De mit is nevezünk helyes étrendnek? És mit is kell érteni a megfelelő élelmiszer, alapanyag alatt? Hogyan és mivel helyettesíthetők a napjainkban használatos „mű” élelmiszerek? A tanfolyam résztvevői hasznos és könnyen elsajátítható ötleteket tanulnak meg, amelyeket nemcsak saját hétköznapjaikban tudnak majd használni, hanem a hozzájuk fordulóknak is ajánlhatnak..

 

- Bevezetés a paramedikus radiesztéziába 
/1 nap/
  A paramedikus radiesztézia az ember energetikai rendszerének vizsgálatával foglalkozik oly módon, hogy a méréseket inga, illetve mérőpálca segítségével oldja meg. A tanfolyami nap során a hallgatók elsajátítják a radiesztéziás mérés alapvető fogásait, megismerkednek az emberi aura kimérési módszerével, az emberi energetikai rendszert befolyásoló tényezők mérésével, illetve egészségre gyakorolt hatásával.  

- "Benső iránytű" avagy Kiút keresés a mindennapi krízisekből 
/1 nap/
 

A tanfolyami nap során az alábbi 7 lépcsőből álló folyamaton keresztül vizsgáljuk a krízishelyzetekből való kiútkeresés lehetőségét: 1. Fogadd el a tested!; 2. Gyakorold az elengedést!; 3. Zárd le a múltat!; 4. Tanulj meg megbocsátani!; 5. Éld meg teljesen a jelent!; 6. Tervezz és ne álmodozz!; 7. Légy magad a Feltétlen Szeretet! Az egyes „lépcsőfokok” elemzése között a leggyakrabban előforduló tévhitet vizsgáljuk, amelyek elfogadása komoly jelentőséggel bír belső és külső konfliktusaink kialakulásában.

 

- Csikung - Mozgással a stresszmentes életért
/1 nap/
 

A csikung a hagyományos kínai gyógyászat egyik ága, amelynek célja, hogy megszabaduljunk a belső hőségtől (harag és nyugtalanság) és elérjük a természetes békét és nyugalmat. A csikungtól mindent megkaphatunk, ami az életünkhöz szükséges: egészséget, lelki egyensúlyt, boldogságot, kiegyensúlyozott életet. A tanfolyami nap során a hallgatók átfogó képet kapnak a csikung egyik ágáról, az ún. Csung Jüan Csikungról. Megismerkednek a hétköznapokban is könnyen és hatékonyan végezhető energetizáló gyakorlatok egy részével, azok elméleti hátterével.

 

- Stresszoldó technikák I. - Lélekringatás 
/1 nap/
 

A lélekringatás a jelenlegi és a múltbeli stresszek feloldásával a test öngyógyító képességének beindításával segítséget nyújt a testi-lelki-szellemi egészség létrehozásában, fenntartásában. Célja az energetikai egyensúly elérése. Ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. a ritmussal, ami hasonló a szívveréshez a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz. A tanfolyami nap során a hallgatók elsajátítják és begyakorolják ezt a módszert, hogy aztán hazatérve családtagjaikon, barátaikon és ismerőseiken alkalmazva segíthessenek a felgyűlt stressz oldásában.

 

- Stresszoldó technikák II. - Tradicionális keleti relaxációs fejmasszázs
/1 nap/
 

Az indiai fejmasszázs célja a szellemi frissesség megőrzése, az agyi vérkeringés javítása és nem utolsó sorban a haj egészségének fenntartása. A fejmasszázs elengedhetetlen része a fül megmasszírozása, mivel a fülön a teljes testtérkép megtalálható, így annak masszírozásával az egész testre hatunk. Az indiai fejmasszázst nemcsak a fejen végezzük, mint azt a neve sugallja, hanem az arcon, a vállon, a nyakon, és a hát felső szakaszán is. A tanfolyami nap során a hallgatók elsajátítják és begyakorolják ezt a módszert, hogy aztán hazatérve családtagjaikon, barátaikon és ismerőseiken alkalmazva segíthessenek a felgyűlt stressz oldásában.

 

- "A halhatatlan élet" - Spirituális pszichológia
/1 nap/
 

Vannak, akik azt mondják, hogy a spirituális tanítások és a pszichológia egymásnak sokszor ellentmondó dolgokat állítva próbál magyarázatokat találni az élet kérdéseire. A nap folyamán azt vizsgáljuk, hogy valóban igaz-e ez az állítás, mégpedig oly módon, hogy mind a pszichológia, mind a spirituális tanítások oldaláról vizsgálva nézzük meg, hogy mit jelent a Sors, a Karma, az Idő, az Élet, a Reinkarnáció, stb. az átlagember életében, és mindezek hogyan befolyásolják hétköznapi életünket, döntéseinket, kapcsolatainkat.

 

- A változás te magad légy - avagy Bevezetés az NLP világába
/1 nap/
 

Az NLP, vagy teljes nevén Neuro Lingvisztikus Programozás, az emberi cselekedetek és az emberi viselkedés lényegi részeit kutatja, pontosabban az emberi viselkedés és reagálás formák kölcsönhatásának működési mechanizmusait tárja elénk. Segítségével megoldhatod a gondjaid, és ha valamit már eddig is jól csináltál, akkor az most még jobban fog menni. A nap során a hallgatók megismerkednek az NLP alapfeltevéseivel, amelyre építve a viselkedés, illetve a mögötte húzódó motivációs bázis érthetőbbé válik, és alapvető gyakorlatok segítségével betekintést kapnak az NLP módszerébe.

 

- Stresszoldó technikák III. - Szeretetmasszázs
/1 nap/
 

A világon évezredek óta gyógyítják az embereket, a gyerekeket, vigasztalják az elesetteket kedvességgel és finom, gyengéd érintéssel. Mai rohanó világunkban a testünk folyamatos stresszhatások miatt, állandó feszült állapotban van. Ez a fizikai és lelki hatás egyre több betegséget okoz. Napjainkban az emberek nagy része küzd szorongással, rossz közérzettel, ingerlékenységgel, stresszes. A tartós negatív stressz rendkívül káros egészségünkre, és tenni kell ellene. A szeretetmasszázsnál érvényesül leginkább az érintés csodája, amely egy igen finom, kellemes érintés, simogatás. Minél lágyabban végezzük, annál nagyobb hatást érhetünk el.

 

- Meseterápia felnőtteknek
/1 nap/
 

A mese összeköti az évszázadokkal ezelőtt élt embert velünk, ugyanis a tudás, amelyet őriznek, semmi mással nem pótolható. Azért "hiszünk" a népmeséknek, mert hosszú-hosszú idő szájhagyománya csiszolta tökéletessé, és nem maradt volna fent, ha nem őrizné hűen őseink szokásait, tudását, tapasztalatát, bölcsességét. A meseterápia lehetőséget nyújt önmagunk megtalálására, rendezésére olyankor, amikor életünk során krízishelyzetbe kerülünk; például: veszteségek, gyász, válás, magány, párkapcsolati problémák esetén, elengedni nem tudás, valamint kommunikációs nehézségekben és a szorongások oldásában.

 

 

     

Bővebb információ és jelentkezés:
 

Telefon: +36-20/9732-971
Email: info@metamorfsziget.hu
facebook/metamorfsziget

 

 
 

 

   
©copyright www.metamorfsziget.hu ¡ Kérdése, véleménye van? Kérem, írja meg: info (kukac) metamorfsziget (pont) hu