Aktuális
Naptár
 
  Magunkról
Elérhetőségeink
• Adatkezelési tájékoztató
 
  Természetgyógyász
  képzés
• Választható szakok
• Alternatív mozgás és
masszázsterápia
• Fülakupunktúrás
addiktológus képzés
• Fitoterápia

  Grafológus Tanácsadó
  képzés
  Spirituális Életvezetési
  Terapeuta képzés

  Esti iskolai képzések
• Általános ismertető
 
Kronobiológia tanfolyam
Tarot alaptanfolyam
 
  Egyéb képzések
• Transzlégzés tanfolyam

  Rendezvényeink
Tibeti hangtál meditáció
 
  Kezeléseink
Elektroszmogmérés
 
  Érdekességek
 
 
  Galéria
Életképek
Videók
 
  Áraink
 
földsugárzásmérés Győr

FÖLDSUGÁRZÁSMÉRÉS

Lakások, telkek radiesztéziai felmérése

 

 

 

 

A földi élet sugárzási térben fejlődött ki és fejlődik ma is tovább. Földgolyónk szüntelenül bocsát ki kisebb-nagyobb intenzitású különféle sugarakat, amelyek lehetnek hasznosak és károsak is. Annak ellenére, hogy a földsugárzás az élővilág sugárterhelésének 61%-t adja, az emberek körében meglehetősen ismeretlen. Pedig a XVII. század közepéig a "varázsvesszős emberek" segítségével jelölték ki az építendő ház helyét is.

Tapasztalatok szerint a betegségek 60-80 %-a összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal. A károsító hatást a napi legalább 4-5 órás sugárzási sávban történő tartózkodás eredményezi. Így 4-5 év alatt figyelmeztető jelek, szervi panaszok, míg 8-10 év alatt krónikus betegségek alakulhatnak ki. A sávok keresztezési pontjai intenzívebben károsítanak és itt már 6 hónap alatt súlyos, akár daganatos betegségek is kifejlődhetnek.

"Állandóan kimerültnek, levertnek érzem magam. Szinte nem tudok menni, nem tudok felkelni, fáj mindenem. Ha elmegyek orvoshoz, nem állapít meg betegséget." - gyakran hallani ilyen és ehhez hasonló panaszokat.

A káros földsugárzások hatását mindenki saját magán is megfigyelheti: állandó gyengeség felkeléskor, álmatlanság, fejfájás, idegesség, ingerültség, reumás fájdalmak, az emésztőrend-szer zavarai, torokgyulladás, gerincbetegségek, általában nem múló krónikus panaszok, stb. A földsugárzás hatására az egészséges ember megbetegedhet, a beteg ember pedig nem gyógyulhat meg addig, amíg veszélyeztetett helyen tartózkodik.

A védekezés lehetőségei - radiesztéta segítségével - a káros sugárzástól mentes hely kijelölése, és a fekhely, illetve munkahely sugárzásoktól mentes területre történő áthelyezése. ( A szakirodalomból ismert eszközök - rézgyűrű, tükör, stb. - csak átmeneti segítséget nyújthatnak, mivel hatásbiztonságuk nagyon relatív, gyakran ellenőrizendők és cserélendők.)

 
Lakások, építési telkek földsugárzás-mérése

Földsugárzásban, illetve elektroszmogtól káros területen történő alvás szélsőséges „stresszterhelést” jelent szervezetünk számára. Megakadályozza a nyugodt pihenést és gátat szab a természetes önregenerálódási folyamatoknak, hiszen alvás közben agyunk kettős feladatot lát el: egyrészt pihen, másrészt dolgozik a test gyógyításán, regenerálásán. Éppen ezért nagyon fontos, hogy azok a helyek, ahol napi min. 4-6 órát tartózkodunk, földsugárzásoktól, és az elektromos berendezések okozta elektromágnese tértől mentesek legyenek.

Mivel még nem sikerült objetívan használható műszert kifejleszteni a földsugárzások mérésére, az évezredek óta ismert módszert, az emberi agy érzékenységén alapuló pálcás mérési eljárással lehetséges kiszűrni a káros zónákat.
Az elektromos gépek, berendezések által okozott elektromágneses terek megállapítására elektrszmog-mérő műszert használunk, amely a németországi szabványok alapján készült.

Felmerül a kérdés, hogy a lakás egészét, vagy csak egy-egy helyiséget érdemes felméretni?
Természetesen a tökéletes megoldás az, amikor a teljes lakótér semleges területen helyezkedik el, azonban ez – a földsugárzási rendszerek ismeretében – nem lehetséges. Éppen ezért csak azokra a helyiségekre kell koncentrálni, ahol napi min. 4-6 órát tartózkodunk. Ilyenek a hálószobák, a dolgozó szoba (ha valaki otthon végzi munkáját), és minden olyan helyiség, ahol a tartózkodásunk eléri az előbbiekben említett időtartamot.

Lakóterek felmérését Győr-Moson-Sopron és a környező megyékben vállalunk, az alábbi díjak ellenében:

1 szoba kimérése (földsugárzás + elektroszmog): 5000 Ft/szoba
2 szoba kimérése (földsugárzás + elektroszmog): 4000 Ft/szoba
3 és ennél több szoba kimérése (földsugárzás + elektroszmog): 3500 Ft/szoba

A Győr és vonzáskörzetén kívül eső helységekbe történő kiszállás esetén 40 Ft/km díjat számolunk fel.

Bővebb információ és időpontegyeztetés: 06-20/9732-971, vagy személyesen a Metamorf Sziget Személyiségfejlesztő és Egészségmegőrző Központban (Győr, Jereváni u. 42., 1. emelet)

 

 

   
©copyright www.metamorfsziget.hu ¡ Kérdése, véleménye van? Kérem, írja meg: info (kukac) metamorfsziget (pont) hu