Aktuális
Képzési naptár
 
  Magunkról
Elérhetőségeink
• Adatkezelési tájékoztató
 
  Természetgyógyász
  képzés
Alapmodulok
• Egészségügyi modul
• Természetgyógyászati mod.
Életmódtábor
• Alternatív mozgás és
masszázsterápia
• Fülakupunktúrás
addiktológus képzés
• Fitoterápia

  Grafológus Tanácsadó
  képzés
• távoktatásos képzés 2020.
• távoktatásos képzés 2021.
• távoktatásos képzés 2022.
  Spirituális Életvezetési
  Tanácsadó / Terapeuta
  képzés
• Életvezetési tanácsadó tanf
• Életvezetési terapeuta tanf.
• Kiegészítő képzés
• Életvezetési terapeuta tanf. Bach-virág tanácsadóknak

  Bach-virágeszenciás
  Tanácsadó képzés
• Bach-virágeszenciás
Tanácsadó képzés
• Bach-virágeszenciás
Tanácsadó Kiegészítő tanf.
 
  Esti iskolai képzések
• Általános ismertető
• Arcvizsgálati és reflexzónás arcmasszázs tanfolyam
tantermi képzés
Indiai fejmasszázs tanf.
tantermi képzés
Lélekringatás tanfolyam
tantermi képzés
Metamorf masszás tanf.
tantermi képzés
Moxa, köpöly tanfolyam
tantermi képzés
Szeretetmasszázs tanf.
tantermi képzés
Talpcsakra masszázs tanf.
tantermi képzés
Talpmasszázs tanfolyam
tantermi képzés
• Kínai egészségmegőrző
módszerek otthon
tantermi képzés
• Thai kéz- és talpmasszázs
tantermi képzés
 
Gyógynövényismeret tanf.
tantermi képzés
Kinesio tape tanfolyam
tantermi képzés
• Kommunikációs tréning
tantermi képzés
Kronobiológia tanfolyam
tantermi képzés
Radiesztézia tanfolyam
tantermi képzés
Tarot alaptanfolyam
tantermi képzés
Tarot haladó tanfolyam
tantermi képzés
 
  Hétvégi képzések
• Akupresszúra otthon tanf.
Kinesio tape tanfolyam
• Radiesztézia tanfolyam
• Numerológia tanfolyam
• Svédmasszázs tanfolyam
• Shiatsu alaptanfolyam
• Transzlégzés tanfolyam

  Táborok - Elvonulások
Életmódtábor
Életvezetési-Önismereti
 
  Távoktatásos "mini"
  tanfolyamaink
Kronobiológia tanfolyam
távoktatás
Tarot tanfolyam
távoktatás
 
  Szolgáltatások
Elektroszmogmérés
 
 
 
 
 
Spirituális Életvezetési Terapeuta képzés

SPIRITUÁLIS ÉLETVEZETÉSI TERAPEUTA

TÁVOKTATÁSOS KÉPZÉS

/19 témakör - 19 lecke - 19 héten keresztül/

A spiritualitás – meggyőződésünk szerint – nem szeánszokról, jövendőmondásról szól, nem is vallásimozgalom vagy hit, amelyet gyakorolva az ember megnyugvást találhat. A spirituális élet nem más, mint maga az ÉLET, hiszen a szellem, a lélek és a test hármas egysége alkotja az embert.
Napjainkban az élet, az oktatás és az információk sokasága az anyagról – az anyagiasságról – szól, mellőzve mindent, ami belső világunkkal, lelkünkkel foglalkozik. Pedig manapság már közismert, hogy betegségeink jelentős részében lelki gondjaink jelennek meg kiváltó okként, és ennek ellenére sem foglalkozunk eleget szellemünkkel és lelkünkkel, csupán testünknek szentelünk figyelmet.

A spirituális életvezetési terapeuta képzés célja, hogy olyan szakembereket képezzen, akik birtokába kerülnek azon alapvető tudásnak, amellyel a testi valóságon túlmutatva képessé válnak a szellem, a lélek, az IGAZ EMBER felismerésére, meghallgatására és segítésére.

A képzés során 19 témakörben (leckében) megismertetjük hallgatóinkat az életvezetési tanácsadás alapjaival, mások megismeréséhez, megértéséhez és segítéséhez szükséges alapvető ismeretekkel és módszerekkel.

A leckéket (a 19 témakört) hetente, hétfői napokon tesszük elérhetővé távoktatási rendszerünkben, amelyhez egyéni felhasználó névvel és egyedi jelszóval tudnak hallgatink csatlakozni. A leckék oktatóvideókat és pdf formátumban letölthető segédanyagokat tartalmaznak. Az oktatóvideók a megjelenéstől számítva bármikor és bármennyiszer megnézhetőek, így biztosítva a hallgatók számára a könnyebb ismeretanyag elsajátítást és az ismétlés lehetőségét.

 

 

A Spirituális Életvezetési Terapeuta képzést iskolánk évente két alkalommal
(tavasszal és ősszel) indítja távoktatásos formában.

 

SPIRITUÁLIS ÉLETVEZETÉSI TERAPEUTA
távoktatásos képzés
tavasz

Kezdési időpont: 2024. február 12.

 

SPIRITUÁLIS ÉLETVEZETÉSI TERAPEUTA
távoktatásos képzés
ősz

Kezdési időpont: 2024. szeptember 30.

A képzés 2024. február 12-én indul
és június 17-ig tart.

A képzés 2024. szeptember 30-án indul
és 2025. február 3-ig tart.

 

 

 

"Koránkelő" kedvezmény !

Ha 2024. augusztus 31-ig jelentkezel a tanfolyamra,
15.000 Ft kedvezményt adunk a képzés díjából,

így 130.000 Ft helyett csak 115.000 Ft a képzés díja,
amit részletekben is fizethetsz!

 

 

A SPIRITUÁLIS ÉLETVEZETÉSI TERAPEUTA KÉPZÉS BEMUTATÁSA

Videó címe:  
Spirituálsi életvezetési terapeuta képzés
Feltöltés ideje: 2023. 02. 03.
A téma rövid leírása

Ebben a rövid videóbanszeretnénk ízelítőt adni a távoktatásos Spirituális életvezetési terapeuta képzésünkből, ami 19 témakört dolgoz fel 210 oktatóvideó és közel 500 oldal pdf formátumú segédanyag segítségével.

Íratkozz fel youtube csatornánkra, hogy elsőként értesülj a legújabb videóinkról!

 

 

A képzéssel megszerezhető végzettség:
A képzés sikeres elvégzése után a hallgatók „Spirituális Életvezetési Terapeuta” megnevezésű kétnyelvű (magyar-angol) Tanúsítványt kapnak.

A tanúsítvány igazolja, hogy tulajdonosa pszichésen egészséges emberekkel probléma-, illetve konfliktusfeltáró és megoldó céllal tanácsadást folytathat.

A jelenlegi jogszabályok alapján a tanfolyamot végzett hallgatók a 960901 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat hivatalos tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki.

 

 

 

Hallgatóink véleménye a képzésről:
"Többen fordultak hozzám a kéréssel, hogy  csatlakozzak ahhoz a Coach képzéshez,  melyet ők végeznek éppen (néha finoman erőszakosan is). Velük beszélgettem,  és számomra az derült ki, hogy ők kiragadnak valamit az élet egyes területéről,  és amolyan megmondó emberekké válnak. Nekik, vagy akik hasonlóra készülnek,  nekik ajánlanám elsősorban, úgy hogy a változáshoz és a változtatáshoz, a problémamegoldáshoz nem lehet kiragadni az élet egyes mozzanatait, mert minden mindennel összefüggésben van.
Itt az alapoktól,  az egyén  megismerésével kezdődően a változtatásig, a kommunikáció fontosságán át az NLP-ig , és legfőképpen az önismeret eléréséhez szükséges lépések megtalálására van lehetősége annak, aki segítő szeretne lenni. Úgy érzem ez elengedhetetlen a tanácsadási munka során. Ily módon hitelesek tudunk maradni,  és vezethetjük rá a klienst  a belső utazásra,  az "Aha " élményre, hogy benne is el tudjon indulni a változás.  Ehhez itt megtanulhatjuk az emberi psziché működését,  komplex alapokat kapunk az együttérző,  segítő munkához!"
- Cs. Éva -
 

„Bátran ajánlom, mindenkinek a tanfolyamot, akik akár csak a saját életükön szeretnének változtatni, akár mások segítésével szeretnének foglalkozni. Egy izgalmas 19 hetes utazás a megismerés, a változás, egy jobb élet felé, rengeteg izgalmas témával, felkészült, nagy tudással rendelkező oktatóval, aki ezt a tudást érthető módon, érdekesen előadva adja át, hogy mások is be tudják építeni az életükbe. Rugalmasan, a saját életedhez alkalmazkodva tudod elsajátítani az ismereteket, kötött időpontok nélkül, és ehhez minden segítséget anyagot meg is kapsz!”

- U. Zsuzsa -
 

"Már a tanfolyam során is nagy élménnnyel meséltem a baráti körömben, a hasonló gondolkodású ismerőseimnek, hogy mit tanulok és mennyi érdekes információt kaptam és milyen komoly tananyagokat veszünk, vettünk át. Hetente több óra anyagot kapunk videó formájában, de írásos, letölthető formátumban is. (Az emberek többsége általában a tanfolyamokról úgy vélekedik, ja igen, szóval gyorstalpalón tanul a másik. - Erre a tanfolyamra senki sem mondhatja ezt!) Akivel megosztottam, mindenki örült, hogy jó iskolát találtam és tetszett nekik a lelkesedésem."

- U. Orsolya -
 

„A tanfolyam tetszett, mert nagyon felkészült előadásokat hallgattunk, a kiegészítő írott anyagok további segítséget adnak a tanuláshoz. (Saját jegyzetet készítettem mindegyik leckéről a tiéd mellé, nekem ez mindig fontos.) A videókat is beleszőtted, a hozott felvételek hasznosak, érdekesek voltak. Elképesztő számomra, hogy mekkora munka áll a képzés mögött, a sokoldalúság és az átgondoltság is elismerésre méltó!”

- G. Krisztina -
 
„Elsősorban ajánlanám ezt a képzést azoknak, akik önismeretükön szeretnének munkálkodni, továbbá, akik a segítést, tanácsadást igazán jól szeretnék végezni. A képzés felépítése mindenre kiterjed, ami ahhoz szükséges, hogy a tanácsadó igazán, tiszta szívvel, lélekkel és kellő tudással tudjon a klienseknek segíteni. Adott esetben saját magán is felmerülő probléma esetén, hogy megfelelő segítői munkát tudjon végezni."
- R. Orsolya -

 

 

 
 

 

   
©copyright www.metamorfsziget.hu ¡ Kérdése, véleménye van? Kérem, írja meg: info (kukac) metamorfsziget (pont) hu