Aktuális
Naptár
 
  Magunkról
Elérhetőségeink
• Adatkezelési tájékoztató
 
  Természetgyógyász
  képzés
• Választható szakok
• Alternatív mozgás és
masszázsterápia
• Fülakupunktúrás
addiktológus képzés
• Fitoterápia

  Grafológus Tanácsadó
  képzés
  Spirituális Életvezetési
  Terapeuta képzés

  Esti iskolai képzések
• Általános ismertető
 
Gyógynövényismeret tanf.
Kronobiológia tanfolyam
Tarot alaptanfolyam
 
  Egyéb képzések
• Transzlégzés tanfolyam

  Rendezvényeink
Tibeti hangtál meditáció
 
  Kezeléseink
Elektroszmogmérés
 
  Érdekességek
 
 
  Galéria
Életképek
Videók
 
  Áraink
 

Rólunk

 
Szabó Zsolt grafológus-kineziológus
SZABÓ ZSOLT
Metamorf Sziget Győr
  grafológus-kineziológus
 
radiesztéta

 

Nevem Szabó Zsolt. 1967 januárjában, a Bak havában láttam meg a napvilágot, és talán csillagjegyemből adódik, hogy egész eddigi életemet erős akarat és kitartás jellemezte, olykor még olyan reménytelennek tűnő helyzetekben is, amikor mások már feladják, és inkább kimenekülnek a problémából. Mindig keresem a dolgok okait, a "miért"-ekre a válaszokat, hiszen úgy vélem, cselekedeteink, a körülöttünk zajló és a velünk bekövetkező történések csupán okozatok, amelyeknek okait feltárva és megértve sikeresen tudunk alakítani jövőnkön.

1994 óta foglalkozom radiesztéziával, amit Győrben kezdtem el tanulni, majd Szombathely után Budapesten, a Biotér-Natura Intézetben szereztem meg a radiesztéta végzettségemet. Lakások bemérésével 1995 óta foglalkozom, és mára közel ezer elvégzett lakásbemérés igazolja a Föld mágneses mezőinek létezését, és azok élőlényi szervezetre gyakorolt hatását.
Grafológiai tanulmányaimat 2001-ben kezdtem meg, és az okleveles grafológusi végzettség megszerzése óta számtalan grafológiai analízist készítettem magánembereknek és munkaerő-közvetítéssel foglalkozó cégek, vállalkozások számára.
Az íráselemzés tananyagának részeként kezdtem el pszichológiai ismereteim bővítését, amelyet azóta is lelkesen folytatok. Legfőképpen Carl Rogers és Carl Gustav Jung munkássága áll közel szemléletmódomhoz.
Kineziológusi oklevelemet (One Brain módszer IV. szint) 2012-ben szereztem meg, és azóta foglalkozom ezzel a hatékony stresszoldó módszerrel.

2013 januárjában indítottam útjára az Esti Elmélkedések előadássorozatot, ahol sok olyan témát dolgoztam fel, ami szerves részét képezi mindennapjaink rohanó világának. Beszéltünk a pozitív gondolkodásról, a tudat hatalmáról, a szeretet erejéről, a hit világáról, hétköznapi félelmeinkről, az időutazásról, és sok egyébről. (A következő előadásról az Esti Elmélkedések oldalon találsz bővebb információt.)

A Metamorf Sziget Személyiségfejlesztő és Egészségmegőrző Központ, mint önálló tevékenységgel működő centrum 2016. január elsejétől „üzemel”, azonban mind az én, mind a velem együtt dolgozók tevékenységéről elmondható, hogy több évtizedes szakmai múlt áll mögöttünk.

A Metamorf Sziget létrehozásával az volt elsődleges célunk, hogy egy olyan űrt próbáljunk meg pótolni az ezoterikával és spiritualitással foglalkozó területen, amely kerüli az általánosságokat, a frázisokat, a nehezen értelmezhető elméleteket, és inkább a mindennapi gyakorlatra helyezve a hangsúlyt mutatja be a személyiségfejlődéssel és egészségmegőrzéssel kapcsolatos témákat. Tanfolyamainkat nagy gondossággal terveztük meg, hiszen tudjuk, hogy manapság a tanulásra, önfejlesztésre fordítható idő az egyre nehezebb megélhetési körülmények miatt kevés, viszont elengedhetetlennek tartjuk a fejlődés eléréséhez az új ismeretek megszerzését.

Meggyőződéssel valljuk, hogy önmagunk fejlesztésén keresztül vezet az út mások sikeres segítésében. Ezért indítottuk útjára 2012. januárjában a Spirituális Életvezetési Terapeuta képzést, amely egy 3 modulból álló komplett személyiségfejlesztő és segítő módszer. (Bővebb információ a képzésről a következő linken olvasható: Spirituális Életvezetési Terapeuta Képzés).

2016. szeptemberében szerveztük meg először a Metamorf Sziget Esti Iskolát, amelynek  célja, hogy azok számára is elérhető legyen a tanulás, fejlődés lehetősége, akik hétvégén nem tudnak időt szánni tanfolyamok elvégzésére, azonban délutánonként lehetőségük van saját maguk képzésére, fejlesztésére. Az Esti Iskola keretén belüli képzések hétköznap 16.30 órától 20.00-ig tartanak. (A tanfolyamok részletes leírásához és tematikájához kattints az Esti Iskola linkre.)

Azért, hogy hatékonyabbá tegyük oktatásainkat, folyamatos visszajelzést (értékelést) kérünk hallgatóinktól, amelyeket az ÉRTÉKELÉSEK linken olvashattok. /A link megnyitásához kattints a képre./

 

 

Metamorf Sziget előadóterem
/A nagyításhoz kattints a képre!/

 
         
 
         
 
         

Munkatársaim nevében köszönöm megtisztelő figyelmedet,
és ha bármilyen észrevételed, kérdésed van, kérlek, írd meg nekünk!

 

 

 

 

   
©copyright www.metamorfsziget.hu ¡ Kérdése, véleménye van? Kérem, írja meg: info (kukac) metamorfsziget (pont) hu