Aktuális
Naptár
 
  Magunkról
Elérhetőségeink
 
  Tanfolyamaink
Masszázs tanfolyamok
 
  Rendezvényeink
 
  Kezeléseink
Elektroszmogmérés
 
  Érdekességek
 
 
  Galéria
Életképek
Videók
 
  Áraink
 

TALPMASSZÁZS KEZELÉS GYŐRBEN

 

 

 

 

 

 

A talpmasszázs ősi gyógymód, több ezer évvel ezelőtt már használták Egyiptomban, Kínában, és az inka birodalomban. Megelőz és gyógyít számos betegséget. A talp  a test térképe, ahol a testünk kicsinyített mása található meg. Ha a szervek működése nem kielégítő, a talpon a megfelelő zóna ezt azonnal jelzi. Ezek az elváltozások különbözőek lehetnek, milyenségükből lehet következtetni a betegség természetére.

A reflexpontok masszírozása az egész szervezet működésére kiegyenlítő, harmonizáló hatású, segítségével méregteleníthetjük szervezetünket, erősíthetjük immunrendszerünket, mozgósítani tudjuk szervezetünk öngyógyító erőit káros mellékhatások nélkül.

A talpmasszázs célja  az  egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele. Természetes módon serkentjük vele a szervezet öngyógyító mechanizmusát, oldjuk a feszültségeket és energiablokkokat, segítjük a testi , lelki, szellemi blokkokat, a regenerálódást, a prevenciót.

Használható önállóan, illetve kiegészítő terápiaként.

Alkalmazható megelőzés, karbantartás, frissítés, betegséggyógyítás céljából, fájdalomcsillapítás, testi-lelki görcsoldás, lazítás, általános és helyi fájdalomcsillapítás, diagnosztizálás céljából.
Korhatár nélkül alkalmazható.

 

 
Csuti Henriette reflexológus-természetgyógyász
CSUTI HENRIETTE
  természetgyógyász-reflexológus
 
akupresszőr, reiki mester

időpontegyeztetés és bejelentkezés: 06-20/9536-501

 

 


   

 

 

 

   
©copyright www.metamorfsziget.hu ¡ Kérdése, véleménye van? Kérem, írja meg: info (kukac) metamorfsziget (pont) hu